Wenskaarten actie

Dit voorjaar kunt u toch een beetje genieten van de kunst op Art Laren nu de corona maatregelen nog steeds voorkomen dat wij Art Laren kunnen organiseren. Een groot deel van onze standhouders heeft haar medewerking verleend aan de totstandkoming van een unieke serie wenskaarten waarop prachtige werken te zien zijn van kunstenaars die anders op Art Laren waren te bewonderen. Wij hopen natuurlijk dat wij in september 2021 alsnog de kans krijgen om onze jubileum editie te houden op de Brink in Laren. Tot die tijd kunt u genieten van Art Laren kunst in wenskaartvorm. Wij bieden verschillende series aan, met elk 5 kunstwerken. Met het kopen van de wenskaarten steunt u niet alleen het goede doel van Art Laren maar krijgt u natuurlijk ook alvast een ‘sneak preview’ van wat er de komende Art Laren te zien zal zijn! Op de achterkant van elke kaart staan de gegevens van het kunstwerk, kunstenaar en de galeriehouder zodat u makkelijk contact kunt opnemen met de galeriehouder die het afgebeelde kunstwerk aanbiedt.

”Art Laren is een initiatief van Kiwanis Club Laren en wordt georganiseerd door de Stichting Art Laren. De netto-opbrengst is bestemd voor goede doelen ten behoeve van het welzijn van kinderen.

Art Laren heeft een unieke plek in de kunstwereld veroverd. Afgelopen jaar stonden de galeries in de rij om te mogen exposeren, maar de capaciteit op de historische Brink van Laren is beperkt. De witte paviljoens onder de bomen bieden een goede entourage voor de hedendaagse kunst die op deze kunstbeurs wordt gepresenteerd. Art Laren wordt georganiseerd door de Kiwanis Club Laren, mede om fondsen in te zamelen voor kinderprojecten over de hele wereld.